WK Senioren II Standard in Rimini

Begin december namen 3 Belgische dansparen deel aan het WK Senior II Standard in Rimini. Een van die koppels, Nadia Schepens en Robrecht Krikilion, maakte voor ons een verslag!

Afgelopen weekend vond ons WK plaats. En met 3 Belgische paren verschenen we aan de start. Van in totaal 88 deelnemende paren, afkomstig uit een 20-tal verschillende landen. De dag zelf begon rustig, en startte op het middaguur. De 1ste ronde werd gedanst in maar liefst 9 heats. Het was vooral een opgave om lichaam en spieren warm te houden, in een op dat moment nog hele koude zaal.

Wijzelf konden doorstoten naar de halve finale en dansten 4 heerlijke rondes, hierbij aangemoedigd door onze lieve Danssport-Vlaanderenvrienden Iouri & Irina. Op 1 cross na misten we de finale. De sfeer tussen ons - de Danssport Vlaanderen ambassadeurs - zat in elk geval goed 😊!

We hebben erg genoten van onze deelname, en danken graag onze vele Belgische en Vlaamse dansvrienden, voor de geweldige steun en aanmoedigingen voor en na de wedstrijd. We danken ook Danssport Vlaanderen, voor het hernieuwen van ons Ambassadeurschap: dankuwel voor het vertrouwen!

Ons volgende WK is reeds aangekondigd voor begin juni 2023, in Bremen.

Wij blijven niet aflatend de sportieve kaart trekken…. Stay young, stay foolish… and never give up ! Jullie ook ?!

Warme groeten,
Robrecht en Nadia

WK rimini