Opleidingen

GRIJP JE KANS, GA VOOR EEN DIPLOMA DANS!

Wil je niets liever dan jouw danskennis doorgeven? Wil je het beste uit je dansers halen? Volg een opleiding tot dansdocent! Check onze activiteiten voor de eerstvolgende opleiding!

Zijn er een aantal docenten uit jouw club/ omgeving geïnteresseerd om een opleiding te volgen? Neem dan zeker even contact op met Hannah via hannah@danssportvlaanderen.be om te bekijken of we een opleiding in jouw club/ in de buurt kunnen organiseren!

Op het eerste niveau spreken we van "Initiator", vervolgens "Instructeur" en "Trainer B" en tot slot "Trainer A". Voor de opleidingen in jazzdans en Standard & Latin zijn er toelatingsproeven
 

Start je met een initiator dansopleiding? Dan heb je als cursist recht op een gratis lidmaatschap als dansdocent gedurende 1 sportjaar!

Wist je dat je een opleiding kan verspreiden in tijd door de modules afzonderlijk te volgen op locaties naar keuze? Verder kan je, indien je over een bepaald diploma beschikt (bv. een pedagogisch diploma), vrijstellingen voor bepaalde vakken aanvragen. Tot slot zijn er ook mogelijkheden om via een bepaald diploma een VTS diploma te behalen.

Meer daarover lees je op onderstaande pagina.

Droom je ervan om dansdocent te worden? Wacht niet langer, maar grijp je kans en ga voor een diploma dans!