Alle blogposts

Geslaagd lerarencongres standard, latin & social dance

lerarencongres-1


Na de COVID-pandemie die tot twee keer toe roet in het eten gooide, zijn wij verheugd dat ons (jaarlijks) congres dit jaar over twee dagen kon plaatsvinden in het mooie etablissement van iDance!

We boden dan ook kwaliteitsvolle docenten aan, de nodige spijzen, een nieuwe inswinger “DISCO 22” en de verloting van aantrekkelijke geschenkbonnen aangeboden door Ritmik. De gelukkige winnaars waren Kurt en Jacques.

  • lerarencongres-kurt
  • Ritmik
  • lerarencongres-jacques

De invulling van ons congres was geregeld, maar… voor de gezelligheid en de nodige animo rekenden we op medewerking van onze docenten! En die was er zeker!

lerarencongres-initiators


We hadden op de vrijdagavond de nieuwe gediplomeerde initiators in ons midden en met de nieuwe inswinger ´DISCO 22´ was de toon gezet om ons onder te dompelen in de Caraïbische sferen. Daniel Howett en Anja Vandenbroucke, een toppaar uit de Belgisch Latin- en salsascène lieten ons genieten van o.a. Kizomba, Bachata en Salsa Rueda voor 2 paren met tussendoor lekkere tapas.

lerarencongres-daniel&anja-2


De opening op zaterdag was de Algemene Vergadering, met de toetreding van Inge Hansart tot het bestuur van de Lerarencommissie Standard-Latin-Social. Die vergadering werd gevolgd door de geweldige dansinstructies van meervoudig Duits, Europees en Wereldkampioen 10-dans, Michael Hull. Met zijn enthousiasme en flair heeft hij ons verrast met meerdere choreografieën.

lerarencongres-hull


We sloten ons congres af met de nieuwe Inswinger “DISCO 22”, genoten en babbelden nog even gezellig na met een broodje. Met een hoop nieuwe kennis, moe maar voldaan, trokken we allen huiswaarts. Wij hopen dat de aanwezige docenten een fantastisch, leerrijk congres beleefd hebben en we zien graag iedereen in het volgend dansseizoen weer terug!

Prettige vakantie, namens het bestuur van de lerarencommissie SLS.