Alle blogposts

Doe met je club een clubgrade!

clubgrade

In je dansclub leren mensen niet enkel dansen. Ze ontplooien zichzelf, leren nieuwe mensen kennen, voelen zich er thuis. Maar zo’n geweldige plek creëren en behouden, is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Heel wat uitdagingen kunnen daarbij op je pad komen: onvoldoende vrijwilligers, moeilijke communicatie, ouders die niet betrokken zijn… 

Daarom startte VSF het project "Clubgrade". Via Clubgrade ga je samen met de begeleiders van VSF en álle betrokkenen van je club (lesgevers, vrijwilligers, ouders, dansers,...) aan de slag rond het probleem waarmee jouw club geconfronteerd wordt. Zo kom je niet enkel tot een oplossing, maar ook tot meer betrokkenheid en motivatie van iedereen in je club.


Dansclub Dansaccent nam al deel aan Clubgrade

Clubgrade is een zeer leerrijke ervaring. Onze deelnemers (uit verschillende geledingen van de vereniging) zijn heel enthousiast en ervaren hun deelname als zeer positief. Dankzij Clubgrade leggen wij onze structuur en werking voor de komende jaren in de juiste plooi. Ook onze communicatie kreeg een extra boost via 2 opleidingssessies. Een aanrader voor vele andere clubs en verenigingen.

- Leo Massie, dagelijks bestuurder Dansaccent vzw

Wil je jouw dansclub ook een upgrade geven? 

Dan kun je dit jaar gebruik maken van straffe kortingen op het Clubgradeproject. Niet te missen!