×
24/8/2020
24-28 augustus 2020: stage voor wedstrijddansers Malle

Deze dansstage is volzet. 


Wanneer:
Van maandag 24 augustus (9u) tot en met vrijdag 28 augustus (16u). Omwille van corona zal de slotactiviteit op de laatste dag niet doorgaan.

Waar:
Provinciaal Vormingscentrum Malle, Smekenstraat 61, 2390 Malle
 http://www.provant.be/leren/vormingscentra/provinciaal_vormings/

Dansstage voor wedstrijddansers:
Ook dit jaar kan je bij Danssport Vlaanderen een stage voor wedstrijddansers volgen. Ben je het niveau van de danskampen ontgroeid en zoek je een nieuwe uitdaging, dan is deze super dansstage zeker iets voor jou. De stage richt zich tot de gevorderde danser, die over een goede technische achtergrond beschikt en meedoet in een wedstrijdcircuit. De dansstijlen die aan bod komen zijn: streetdance, modern/jazz en disco. De clipdance, de opgelegde dans van ons danscircuit modern zal omwille van corona dit jaar niet aangeleerd kunnen worden tijdens de wedstrijdstage.

Wie:
Meisjes en jongens van 9-20 jaar. Deze stage richt zich tot gevorderde dansers die over een goede technische achtergrond beschikken en meedoen in het wedstrijdcircuit.

Corona:
De danskampen zullen georganiseerd worden in bubbels van 50 personen. Binnen die bubbels kan je met elkaar sporten zoals vroeger. De verschillende bubbels moeten onderling wel rekening houden met de afstandsregels en worden volledig gescheiden van de andere bubbels in het centrum.
We willen graag dat iedereen meekan, maar dit moet wel veilig. Ben je ziek of ziek geweest tijdens de 5 dagen voor de start van het kamp, dan kan je helaas niet deelnemen.  Ben je de afgelopen 5 dagen in contact geweest met Covid-19-patiënten dan mag je ook niet mee. Behoor je tot de risicogroepen, 
(deze lijst van pediaters) dan vragen we om dit vooraf te bespreken met je arts. Bij positief advies, graag dit dan duidelijk vermelden op de medische fiche, samen met het schriftelijk advies van de arts.

Omwille van de extra hygiënemaatregelen, vragen we je om zelf een slaapzak of donsdeken mee te brengen. Evenals een persoonlijke drinkbus. De +12 jarigen brengen ook best enkele mondmaskers mee. Die zijn enkel nodig indien er contacten zijn buiten de bubbel. Maar normaal gezien gaan we die beperken

Prijs:
Deelnameprijs is €299. Hierin is begrepen: verblijf in volpension met vieruurtje, 24-24u begeleiding, minimum 4 uur dans per dag, nevenactiviteiten, verzekering.

Lesgevers:

  • streetdance: Tom Van Puymbroeck
  • modern/jazz: Cliff Pots
  • disco: Kelly Van den Heuvel, Lennie Eelen Met steun van de Vlaamse Overheid.

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61
MALLE 2390
Contactgegevens organisator:
marianne@danssportvlaanderen.be
+32 014 71 10 36