Banners_DRinthemixx2021_FACEBOOK2.png

Workshops Dancehall, Locking en House

Dansschool Dance-Revolution organiseert in het najaar van 2021 drie leerrijke workshops in verschillende dansstijlen: Dancehall door Marie Kerida, Locking door Groofy en House door Jonas Mees.

De workshops gaan door op zaterdagavonden van 18u30 tot 19u30 in Destelbergen (nabij Gent).  Bij veel inschrijvingen zal de workshop opgesplitst worden (18u-19u en 19u-20u).

Docenten aangesloten bij Danssport Vlaanderen krijgen een korting van € 1/workshop. Gelieve vooraf contact op te nemen via info@dance-revolution.be om van de korting te kunnen genieten.

Inschrijven is niet via deze pagina, maar is vooraf is verplicht en verloopt via https://www.ledenbeheer.be/public/dance-revolution-vzw (onderaan: Activiteiten). Betalingen dienen voor aanvang van de workshop ontvangen te zijn. De kostprijs bedraagt €15 voor dansers en €14 voor lesgevers aangesloten bij Danssport Vlaanderen.  De drie workshops (Dancehall, Locking en House) kunnen gevolgd worden aan een voordeeltarief van € 40, bij inschrijving en betaling voor aanvang van de eerste workshop. Deze korting wordt manueel door de dansschool toegepast nadat je ingeschreven bent voor de drie workshops.